React Developer voor een langdurig, internationaal, project

Solliciteer nu

Ervaren (technische) React Developer

Full-time / Part-time · Rotterdam


Onze missie? “Realizing a positive future around the globe” 🌍

"Wij streven naar een positieve toekomst wereldwijd. In een snel veranderende wereld zetten wij ons in voor een betere morgen. Door grote merken en bedrijven te betrekken, creëren we strategieën en technologieën die menselijkheid centraal stellen. Onze mix van data, creativiteit en technologie leidt tot impactvolle oplossingen. Wij geloven: hoe groter de impact, hoe beter."

Let op: Deze vacature gaat om een rol op een dedicated project. Vind je dit tof? Lees dan vooral verder!

Jouw rol bij ons

In deze functie bouw je mee aan een grootschalig project voor een internationale klant. Je krijgt de kans om een cruciale rol te spelen in de ontwikkeling van geavanceerde software dat indirect ervoor zorgt dat jij levens zult redden. Je werkt aan diverse aspecten van het platform, zoals stabilisatie, performance verbeteringen, en het vernieuwen van de tech stack met het inbrengen van design patterns. Dit is een vaste positie waar je langdurig op zal worden ingezet, met de vrijheid om architecturale opties voor te dragen en te implementeren.

Jouw verantwoordelijkheden:

🚀 Technische uitvoering: Het ontwikkelen en onderhouden van hoogwaardige applicaties met een focus op React. Je bouwt overzichtelijke en herbruikbare componenten die bijdragen aan het grotere ecosysteem van het platform.

🌟 Complexe state management: Je beheert complexe state management oplossingen binnen grote applicaties, waarbij je technieken zoals Zustand gebruikt.

🤝 Samenwerking en communicatie: Je communiceert professioneel met klanten en stakeholders, en werkt effectief samen met internationale teams over de hele wereld.

🛠 Innovatie en architectuur: Je draagt bij aan de fundering van het platform door het inbrengen van architecturale ontwerpen en het verbeteren van de technische stack.

Wie zijn wij?

DotControl is een dynamisch digitaal bedrijf met een cultuur van winnaars met een gedeelde "let's go" mentaliteit. We verwachten eigenaarschap, samenwerking en een oplossingsgerichte aanpak. Energie en integriteit zijn kernwaarden die we hoog in het vaandel hebben. Wij geloven in de enorme kracht van discipline, professionaliteit, en creativiteit. Onze medewerkers zijn gedreven en gepassioneerd, en dat zorgt voor een positieve en productieve werkomgeving. Wij geloven dat tevreden medewerkers leiden tot tevreden klanten. Onze doelstellingen zijn dan ook simpel een 8,5 medewerkertevredenheid, een 8,5 klanttevredenheid en een marge van 20%, in die volgorde. 

Waarin zeggen onze medewerkers dat wij ons onderscheiden:

🤝 Cultuur van samen: Ontdek een wereld waar samenwerking, diversiteit en plezier naadloos samenvloeien.

🌈 Wees jezelf: Bij ons kun je altijd je authentieke zelf zijn. We vieren diversiteit en inclusiviteit en stimuleren een open en respectvolle werkomgeving.

🚀 Samen groeien: Wij zijn ambitieus, en jij natuurlijk ook. Wij geloven dat groei van de organisatie en jouw persoonlijke groei onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

⚖️ Werk-privé balans: We geloven sterk in het belang van een gezonde werk-privé balans en bieden flexibiliteit om dit te waarborgen.


Jij brengt mee:

📅 Ervaring: Uitgebreide aantoonbare ervaring met front-end development.

💻 Technische skills: Sterke technische kennis van React is een vereiste, ervaring met complexe state management en het schrijven van herbruikbare componenten.

🎨 Préetjes: Ervaring met RxJs en Angular.

Beschikbaarheid: 32-40 uur per week.

💬 Taalvaardigheden: Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel in spreken als schrijven.


Wij bieden jou:

🏙️ Inspirerende werkplek: Een bureau met een view in de iconische Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

🌎 Een grootschalig internationaal project met échte impact waar jij al je werktijd en React skills aan kwijt kan.

💰 Aantrekkelijk salaris: Een competitief salaris tussen de €3.000 en €5.500 bruto per maand.

🔮 Toekomstbestendig: Een stevige pensioenregeling om ook jouw toekomst veilig te stellen.

🍽 Voorzieningen: Dagelijkse lunches, legendarische feestjes, en welverdiende vrijdagmiddagborrels.

📈 Groeipad: Ruimte voor ontwikkeling en innovatie, ondersteund door een educatiebudget van €200,- per maand.

👥 Teamspirit: Dagelijkse samenwerking met een getalenteerd en divers team.

⛷️ Bijzondere extra's: Wintersport voor de liefhebbers en meer verrassende extra's die jouw werkdagen een plezierige twist geven.

React met een JA?

Zie jij jezelf rocken op een dedicated internationaal project? Dan kun je ons alles over jezelf vertellen als we elkaar ontmoeten, dus een liefdesbrief van vijf pagina’s hebben we niet nodig. Een cv of LinkedIn profiel die up-to-date is, is dan wel weer handig. 

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met onze Head of People & Culture Sherina via 06-14394334.