Stage B2B Marketing

Solliciteer nu

Stage B2B Marketing

Full-time / Part-time · Rotterdam

Wat kom je hier doen?

Schrijven is zeg maar echt jouw ding. 📝 Jij weet met de juiste tone of voice onze organisatie op een leuke, creatieve en onderscheidende manier naar buiten te brengen. 

Tijdens deze stage krijg jij de kans om kennis op te doen van alle facetten op het gebied van content marketing. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van blogs, nieuwsbrieven, meewerken aan campagnes of creatieve content voor onze social media kanalen. 

Door in gesprek te gaan met onze collega's en klanten heb jij een goed beeld kunnen vormen en kun jij je onderzoek bevindingen doorvertalen naar toffe communicatie. Helemaal top zou zijn, om de copy ook SEO proof te maken. Vanuit ons Growth Marketing team krijg jij hiervoor de juiste begeleiding. Dat is het voordeel van veel specialisten in huis hebben! 

Krijg je er energie van om te helpen verbeteringsslagen door te voeren? Jouw out-of-the box ideeën over hoe wij zowel onze interne als externe marketing & communicatie naar een hoger niveau kunnen krijgen, zijn meer dan welkom! 🙌🏼

Last but not least: we vinden het ook belangrijk dat er tussendoor genoeg lol wordt beleefd. Get ready voor memorable thema feesten, écht gezellige borrels en sluit je aan bij onze pingpong gang, pool club, game crew of de wijn lovers en bierfanaten. 

Onze missie? “Realizing a positive future around the globe”

De wereld verandert snel, en niet altijd ten goede. Wij zijn hier om bij te dragen aan een positievere wereld. We geloven dat dit alleen mogelijk is, wanneer wij grote merken en bedrijven meenemen in deze missie. Hiervoor ontwikkelen wij toekomstbestendige strategieën en gebruiken nieuwe technologieën om mensen in staat te stellen mens te zijn. We combineren data, creativiteit en technologie om diensten, businessmodellen, platforms en campagnes te ontwikkelen die bijdragen aan een positievere wereld. We blijven verbeteren om de beste te worden. “Because size does matter when you want to make an impact.”

Waarom zou je hier willen werken?

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Verschillende mensen met een verschillende skillsets en achtergronden, maar met dezelfde positieve mindset, die samenwerken om "het nieuwe" neer te zetten. Door onze verschillende digitale expertises - van developers tot data engineers tot motion designers - kunnen wij teams neerzetten die elke uitdaging aankunnen. “Diversity to make a positive impact.”


Onze ideale collega?

 • Volgt op dit moment een opleiding in de richting van Creative Marketing & Sales, Journalistiek, Commerciële Economie, Communicatie, Nederlands of een media opleiding. 

 • Is minimaal 32 uur per week beschikbaar

 • Is enthousiast, creatief, een tikkeltje eigenwijs én neemt een hoog energielevel mee

 • De Nederlandse- en Engelse taal kennen voor jou geen geheimen ✍🏻


Wat kunnen wij jou aanbieden?

 • Werken vanuit één van onze kantoren op prachtlocaties. In dit geval in Rotterdam, in de Van Nelle Fabriek
 • Je wordt vergezeld door hardwerkende collega's die, net als jij, veel energie krijgen van de bouwfactor
 • Een stagevergoeding van € 200,- netto op basis van 40 uur
 • Iedere dag de mogelijkheid om te sparren met collega's uit diverse disciplines. Wij geloven namelijk in de kracht van samenwerken
 • Legendarische (thema-)feestjes, need I say more?
 • Gratis dagelijks verzorgde lunches met je collega's
 • Wekelijks een donderdag- en/of vrijdagmiddagborrel om successen te vieren - of gewoon omdat we daar zin in hebben
 • Leuke gadgets op de werkplek, zoals een pooltafel, pingpongtafel of Nintendo. 

Is het een ja?

Je kunt ons echt alles over jezelf vertellen als we elkaar ontmoeten, dus een liefdesbrief van vijf pagina’s hebben we niet nodig. Een cv of LinkedIn profiel die up-to-date is, is dan wel weer handig. 

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met Sherina via 06 143 943 34.