Social Media & Advertising Specialist

Solliciteer nu

Social Media & Advertising Specialist

Full-time / Part-time · Rotterdam


Onze missie? “Realizing a positive future around the globe” 🌍

"Wij streven naar een positieve toekomst wereldwijd. In een snel veranderende wereld zetten wij ons in voor een betere morgen. Door grote merken en bedrijven te betrekken, creëren we strategieën en technologieën die menselijkheid centraal stellen. Onze mix van data, creativiteit en technologie leidt tot impactvolle oplossingen. Wij geloven: hoe groter de impact, hoe beter."

Jouw rol bij ons

Als ervaren Social Media & Advertising Specialist krijg je de kans om bij te dragen aan de strategische en tactische uitrol van Social Media plannen voor onze klanten. Je speelt een cruciale rol in het ontwikkelen van innovatieve en impactvolle social media en Google Ads campagnes die resulteren in meetbare successen. Samen met je collega's combineer je data, creativiteit en technologie om diensten, businessmodellen, platforms en campagnes te ontwikkelen die bijdragen aan een betere toekomst. 

Jouw verantwoordelijkheden:

🚀 Strategische uitvoering: Het ontwikkelen en implementeren van Advertising strategieën en campagnes voor een diversiteit aan merken. Je voert campagnes uit in systemen zoals Google ads, Facebook Business Manager en TikTok Ads Manager, en maakt gebruik van ‘3rd party systems’ zoals Channable.

🌟 Consultatie en advies: Je adviseert onze klanten en overtuigt hen van de beste vorm van advertising. Je evalueert campagnes, trekt leerpunten en past deze toe in toekomstige adviezen om continue verbetering te waarborgen.

🤝 Samenwerking: Dagelijks werk je nauw samen met klanten en interne teams om hun doelen te begrijpen en te vertalen naar effectieve Social Media en Google ads strategieën.

📊 Data-gedreven inzichten: Je onderzoekt het gedrag en de wensen van de doelgroep, analyseert campagne gegevens en presenteert je bevindingen en aanbevelingen op een duidelijke en overtuigende manier aan de klant.

Waarin zeggen onze medewerkers dat wij ons onderscheiden:

🤝 Cultuur van samen: Ontdek een wereld waar samenwerking, diversiteit en plezier naadloos samenvloeien.

🌈 Wees jezelf: Bij ons kun je altijd je authentieke zelf zijn. We vieren diversiteit en inclusiviteit en stimuleren een open en respectvolle werkomgeving.

🚀 Samen groeien: Wij zijn ambitieus, en jij natuurlijk ook. Wij geloven dat groei van de organisatie en jouw persoonlijke groei onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

⚖️ Werk-privé balans: We geloven sterk in het belang van een gezonde werk-privé balans en bieden flexibiliteit om dit te waarborgen.


Jij brengt mee:

📅 Ervaring: Aantoonbare ervaring in Social Media Advertising en SEA (Google Ads), met bewezen successen in strategische en tactische uitvoeringen.

📈 Data-gedreven mindset: Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om data om te zetten in waardevolle inzichten en adviezen.

📊 Technische skills: Bekwaam in het gebruik van GA voor het presenteren van data en strategieën.

🌟 Nieuwsgierigheid en innovatie: Altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties en trends binnen Social Media Advertising.

⚖️ Stressbestendigheid: Je kunt prioriteiten stellen, processen bewaken en effectief werken onder druk.

💬 Taalvaardigheden: Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel in spreken als schrijven.


Wij bieden jou:

🏙️ Inspirerende werkplek: Een bureau met een view in de iconische Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

💰 Aantrekkelijk salaris: Een competitief salaris tussen de €3.500 en €5.000 bruto per maand.

🔮 Toekomstbestendig: Een stevige pensioenregeling om ook jouw toekomst veilig te stellen.

🍽 Voorzieningen: Dagelijkse lunches, legendarische feestjes, en welverdiende vrijdagmiddagborrels.

📈 Groeipad: Ruimte voor ontwikkeling en innovatie, ondersteund door een educatiebudget van €200,- per maand.

👥 Teamspirit: Dagelijkse samenwerking met een getalenteerd en divers team.

⛷️ Bijzondere extra's: Wintersport voor de liefhebbers en meer verrassende extra's die jouw werkdagen een plezierige twist geven.

Is het een JA?

Je kunt ons echt alles over jezelf vertellen als we elkaar ontmoeten, dus een liefdesbrief van vijf pagina’s hebben we niet nodig. Een cv of LinkedIn profiel die up-to-date is, is dan wel weer handig. 

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met onze Head of People & Culture Sherina via 06-14394334.