Senior Creative Front-End Developer

Solliciteer nu

Senior Creative
Front-End Developer

Full-time / Part-time · Rotterdam


Onze missie? “Realizing a positive future around the globe” 🌍

"Wij streven naar een positieve toekomst wereldwijd. In een snel veranderende wereld zetten wij ons in voor een betere morgen. Door grote merken en bedrijven te betrekken, creëren we strategieën en technologieën die menselijkheid centraal stellen. Onze mix van data, creativiteit en technologie leidt tot impactvolle oplossingen. Wij geloven: hoe groter de impact, hoe beter."

Jouw rol bij ons

Met jouw unieke combinatie van design en development skills, draag je bij aan het vormgeven van innovatieve en esthetisch aantrekkelijke digitale producten. 🎨🖥️
Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de experience van onze projecten, maar ook voor het inspireren en aanwakkeren van de passie van ons front-end team als het gaat om technologische ontwikkelingen. Je brengt niet alleen technische expertise, maar ook vooral een sterke creatieve visie met je mee, waarmee je de brug slaat tussen design en development. 

Jouw verantwoordelijkheden:

🎨 Technische uitvoering: Het ontwikkelen van responsieve en interactieve web experiences met behulp van de nieuwste front-end technologieën. Je staat aan het roer van het creatief/technische proces, van concept tot realisatie, en zorgt ervoor dat creatieve visies technisch uitvoerbaar zijn. 

🌟 Inspiratie: Het stimuleren van de professionele groei en ontwikkeling van het front-end team. Je neemt mensen mee op een reis van technologische ontwikkeling en laat hun passie opbloeien, zodat ze zich blijven ontwikkelen richting de rijkste web ervaringen.

🤝 Samenwerking: Het bevorderen van een nauwe samenwerking tussen de design- en development teams om innovatieve en coherente digitale producten te leveren. Geen issue, want eigenlijk ben je gewoon een soort designer die met code werkt.

🚀 Innovatie en kwaliteit: Het stimuleren van innovatie binnen het team en het waarborgen van de hoogste kwaliteitsstandaarden in onze projecten.

Wie zijn wij?

DotControl is een dynamisch digitaal bedrijf met een cultuur van winnaars met een gedeelde "let's go" mentaliteit. We verwachten eigenaarschap, samenwerking en een oplossingsgerichte aanpak. Energie en integriteit zijn kernwaarden die we hoog in het vaandel hebben. Wij geloven in de enorme kracht van discipline, professionaliteit, en creativiteit. Onze medewerkers zijn gedreven en gepassioneerd, en dat zorgt voor een positieve en productieve werkomgeving. Wij geloven dat tevreden medewerkers leiden tot tevreden klanten. Onze doelstellingen zijn dan ook simpel een 8,5 medewerkertevredenheid, een 8,5 klanttevredenheid en een marge van 20%, in die volgorde. 

Waarin zeggen onze medewerkers dat wij ons onderscheiden:

🤝 Cultuur van samen: Ontdek een wereld waar samenwerking, diversiteit en plezier naadloos samenvloeien.

🌈 Wees jezelf: Bij ons kun je altijd je authentieke zelf zijn. We vieren diversiteit en inclusiviteit en stimuleren een open en respectvolle werkomgeving.

🚀 Samen groeien: Wij zijn ambitieus, en jij natuurlijk ook. Wij geloven dat groei van de organisatie en jouw persoonlijke groei onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

⚖️ Werk-privé balans: We geloven sterk in het belang van een gezonde werk-privé balans en bieden flexibiliteit om dit te waarborgen.


Jij brengt mee:

📅 Ervaring: Ruime ervaring in front-end development, met een passie voor bekroonde digitale ervaringen.

💻 Technische skills: Uitgebreide kennis van de nieuwste front-end technieken die ons verder kunnen helpen in onze creatieve uitingen.

🎨 Creativiteit en visie: Een sterke creatieve visie en het vermogen om deze te vertalen naar technische oplossingen.

🤝 Leiderschap: Uitstekende leiderschaps- en communicatievaardigheden, met de capaciteit om een team te inspireren en te ontwikkelen.

Beschikbaarheid: 32-40 uur per week.

💬 Taalvaardigheden: Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel in spreken als schrijven.


Wij bieden jou:

🏙️ Inspirerende werkplek: Een bureau met een view in de iconische Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

💰 Aantrekkelijk salaris: Een competitief salaris tussen de €4.000 en €5.500 bruto per maand.

🔮 Toekomstbestendig: Een stevige pensioenregeling om ook jouw toekomst veilig te stellen.

🍽 Voorzieningen: Dagelijkse lunches, legendarische feestjes, en welverdiende vrijdagmiddagborrels.

📈 Groeipad: Ruimte voor ontwikkeling en innovatie, ondersteund door een educatiebudget van €200,- per maand.

👥 Teamspirit: Dagelijkse samenwerking met een getalenteerd en divers team.

⛷️ Bijzondere extra's: Wintersport voor de liefhebbers en meer verrassende extra's die jouw werkdagen een plezierige twist geven.

Is het een JA?

Je kunt ons echt alles over jezelf vertellen als we elkaar ontmoeten, dus een liefdesbrief van vijf pagina’s hebben we niet nodig. Een cv of LinkedIn profiel die up-to-date is, is dan wel weer handig. 

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met onze Head of People & Culture Sherina via 06-14394334.