.NET Developer

Solliciteer nu

.NET Developer

Full-time / Part-time · Rotterdam


Wie zijn wij?

DotControl is een dynamisch digitaal bedrijf met een cultuur van winnaars met een gedeelde "let's go" mentaliteit. We verwachten eigenaarschap, samenwerking en een oplossingsgerichte aanpak. Energie en integriteit zijn kernwaarden die we hoog in het vaandel hebben. Wij geloven in de enorme kracht van discipline, professionaliteit, en creativiteit. Onze medewerkers zijn gedreven en gepassioneerd, en dat zorgt voor een positieve en productieve werkomgeving. Wij geloven dat tevreden medewerkers leiden tot tevreden klanten. Onze doelstellingen zijn dan ook simpel een 8,5 medewerkertevredenheid, een 8,5 klanttevredenheid en een marge van 20%, in die volgorde. 

Jouw rol bij ons

Als .NET Developer bij DotControl krijg je de kans om bij te dragen aan onze missie voor een positievere wereld door middel van technologie. Je speelt een cruciale rol in het ontwikkelen van toekomstbestendige strategieën en innovatieve digitale oplossingen die impact maken. Samen met je collega's combineer je data, creativiteit en technologie om diensten, businessmodellen, platforms en campagnes te ontwikkelen die bijdragen aan een betere toekomst. 

Jouw verantwoordelijkheden:

🚀 Technische uitvoering: Het ontwikkelen en onderhouden van hoogwaardige applicaties met .NET. Je bouwt custom microservices en werkt met losgekoppelde presentatie lagen op basis van Next.js en React. Het implementeren van headless oplossingen en werken volgens de MACH-architectuur ben je dagdagelijks mee bezig.

🌟 Inspiratie: Je inspireert collega's om de beste digitale oplossingen te vinden. Je stimuleert hun professionele groei en ontwikkeling door ze mee te nemen op een reis van technologische ontwikkeling.

🤝 Samenwerking: Je ziet het belang van multi-disciplinaire samenwerkingen om innovatieve digitale producten te leveren. Je zorgt dat visies technisch uitvoerbaar zijn en dat iedereen dezelfde doelen nastreeft.

🛠 Innovatie en kwaliteit: Je stimuleert innovatie binnen het team en waarborgt de hoogste kwaliteitsstandaarden in onze projecten.

Waarin zeggen onze medewerkers dat wij ons onderscheiden:

🤝 Cultuur van samen: Ontdek een wereld waar samenwerking, diversiteit en plezier naadloos samenvloeien.

🌈 Wees jezelf: Bij ons kun je altijd je authentieke zelf zijn. We vieren diversiteit en inclusiviteit en stimuleren een open en respectvolle werkomgeving.

🚀 Samen groeien: Wij zijn ambitieus, en jij natuurlijk ook. Wij geloven dat groei van de organisatie en jouw persoonlijke groei onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

⚖️ Werk-privé balans: We geloven sterk in het belang van een gezonde werk-privé balans en bieden flexibiliteit om dit te waarborgen.


Jij brengt mee:

📅 Ervaring: Aantoonbare ervaring in back-end development binnen diverse projecten.

💻 Technische skills: Uitgebreide kennis van de .NET stack die ons verder kunnen helpen in technische oplossingen.

🎨 Préetjes: Ervaring met moderne frameworks zoals Next.js of React.

Beschikbaarheid: 32-40 uur per week.


Wij bieden jou:

🏙️ Inspirerende werkplek: Een bureau met een view in de iconische Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

💰 Aantrekkelijk salaris: Een competitief salaris tussen de €3.000 en €5.500 bruto per maand.

🔮 Toekomstbestendig: Een stevige pensioenregeling om ook jouw toekomst veilig te stellen.

🍽 Voorzieningen: Dagelijkse lunches, legendarische feestjes, en welverdiende vrijdagmiddagborrels.

📈 Groeipad: Ruimte voor ontwikkeling en innovatie, ondersteund door een educatiebudget van €200,- per maand.

👥 Teamspirit: Dagelijkse samenwerking met een getalenteerd en divers team.

⛷️ Bijzondere extra's: Wintersport voor de liefhebbers en meer verrassende extra's die jouw werkdagen een plezierige twist geven.

Is het een JA?

Je kunt ons echt alles over jezelf vertellen als we elkaar ontmoeten, dus een liefdesbrief van vijf pagina’s hebben we niet nodig. Een cv of LinkedIn profiel die up-to-date is, is dan wel weer handig. 

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met onze Head of People & Culture Sherina via 06-14394334.