.Net Developer

Solliciteer nu

.Net Developer

Full-time / Part-time · Rotterdam


Onze missie? “Realizing a positive future around the globe” 🌍

"Wij streven naar een positieve toekomst wereldwijd. In een snel veranderende wereld zetten wij ons in voor een betere morgen. Door grote merken en bedrijven te betrekken, creëren we strategieën en technologieën die menselijkheid centraal stellen. Onze mix van data, creativiteit en technologie leidt tot impactvolle oplossingen. Wij geloven: hoe groter de impact, hoe beter."

Waarom jij hier het verschil maakt?

Jouw vermogen om complexe problemen op te lossen en jouw expertise in back-end development maakt jou een onmisbare schakel in ons team. Jouw ervaring stelt je in staat om niet alleen uitstekende code te schrijven, maar ook om ons team te inspireren en te leiden naar het vinden van de beste digitale oplossingen.

'Routine' is geen deel van jouw professionele vocabulaire. Je bent constant in beweging, altijd zoekend naar de volgende technologische doorbraak. Je werk is meer dan code; het is een samensmelting van technische expertise en creatieve probleemoplossing. 

Jouw rol bij ons

Als .NET Developer ben je niet alleen verantwoordelijk voor het technische aspect van onze projecten, maar ook voor het inspireren van ons team. Je bent betrokken bij het gehele ontwikkelingsproces, van concept tot realisatie.

Jouw focus ligt op:

🎨 Technische uitvoering: Het ontwikkelen van geavanceerde webapplicaties en het meedenken over front-end oplossingen. Je vaardigheden in het vertalen van design naar technisch uitvoerbare oplossingen zijn essentieel.

🌟 Inspiratie: Het delen van je kennis en ervaringen om collega's te inspireren en hun professionele groei te stimuleren.

🤝 Samenwerking: Je bevordert nauwe samenwerking tussen verschillende teams en draagt bij aan de ontwikkeling van coherente en innovatieve digitale producten.

🚀 Innovatie en kwaliteit: Je stimuleert innovatie binnen het team en zorgt voor de hoogste kwaliteitsstandaarden in onze projecten.

Als technisch expert ben je niet alleen een mentor en motivator voor anderen binnen jouw team, maar ook een cruciale schakel in het realiseren van onze innovatieve en esthetisch aantrekkelijke digitale producten. 'Routine' is geen deel van jouw professionele vocabulaire. Je bent constant in beweging, altijd zoekend naar de volgende technologische doorbraak. Je werk is meer dan code; het is een samensmelting van technische expertise en creatieve probleemoplossing. Met een passie voor alles van geavanceerde databeheer tot de nieuwste trends in cloud computing, weet jij dat in de wereld van softwareontwikkeling, innovatie de sleutel is tot succes.


Waarom hier?

🤝 Cultuur van samen: Ontdek een wereld waar samenwerking, diversiteit en plezier naadloos samenvloeien.

📚 Jouw ontwikkeling: In een omgeving die bruist van de energie en innovatie, is jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling onze prioriteit.

🚀 Samen groeien: Jouw expertise helpt ons strategisch en duurzaam te schalen in deze spannende groeifase.

⚖️ Werk-privé balans: We geloven sterk in het belang van een gezonde werk-privé balans en bieden flexibiliteit om dit te waarborgen.

🌈 Wees jezelf: Bij ons kun je altijd je authentieke zelf zijn. We vieren diversiteit en inclusiviteit en stimuleren een open en respectvolle werkomgeving.


Jij brengt mee:

📅 ErvaringMinimaal 3 jaar ervaring in .NET development, met een sterke focus op C#, ASP.NET / .NET Core, en Razor.

💻 Technische skills: Uitgebreide kennis van de (nieuwste) back-end technieken die ons verder kunnen helpen in onze creatieve uitingen.

🧠 Probleemoplossend vermogen: Uitstekende analytische vaardigheden en het vermogen om complexe problemen op te lossen.

🤝 Teamspeler: Sterke communicatieve vaardigheden en de capaciteit om effectief samen te werken in een team.

Beschikbaarheid: 32-40 uur per week.


Wij bieden jou:

🏙️ Inspirerende werkplek: Een bureau met een view in de iconische Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

💰 Aantrekkelijk salaris: Een competitief salaris tussen de €3.300 en €5.000 bruto per maand.

📈 Groeipad: Ruimte voor ontwikkeling en innovatie, ondersteund door een educatiebudget van €200,- per maand.

🔮 Toekomstbestendig: Een stevige pensioenregeling om ook jouw toekomst veilig te stellen.

🍽 Eten, Drinken, Vieren: Dagelijkse lunches, legendarische feestjes, en welverdiende donderdag- en/of vrijdagmiddagborrels.

👥 Teamspirit: Dagelijkse samenwerking met een getalenteerd en divers team.

⛷️ Bijzondere extra's: Wintersport voor de liefhebbers en meer verrassende extra's die jouw werkdagen een plezierige twist geven.

Is het een JA?

Je kunt ons echt alles over jezelf vertellen als we elkaar ontmoeten, dus een liefdesbrief van vijf pagina’s hebben we niet nodig. Een cv of LinkedIn profiel die up-to-date is, is dan wel weer handig. 

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met onze Head of People & Culture Sherina via 06-14394334.