Creative Front-End Lead

Solliciteer nu

Creative Front-End Lead

Full-time / Part-time · Rotterdam


Onze missie? “Realizing a positive future around the globe” 🌍

"Wij streven naar een positieve toekomst wereldwijd. In een snel veranderende wereld zetten wij ons in voor een betere morgen. Door grote merken en bedrijven te betrekken, creëren we strategieën en technologieën die menselijkheid centraal stellen. Onze mix van data, creativiteit en technologie leidt tot impactvolle oplossingen. Wij geloven: hoe groter de impact, hoe beter."

Waarom jij hier het verschil maakt?

Jouw creatieve en technische expertise is cruciaal in onze missie om bekroonde digitale ervaringen te creëren. Met jouw unieke combinatie van design en development skills, draag je bij aan het vormgeven van innovatieve en esthetisch aantrekkelijke digitale producten. 🎨🖥️

'Statisch' komt niet voor in jouw woordenboek. Want 3D, sound en animatie zijn tools die je in zet.

Jouw rol bij ons

Als Creative Front-End Lead ben je niet alleen verantwoordelijk voor experience van onze projecten, maar ook voor het aansturen van ons front-end team en het inspireren of aanwakkeren van hun passie voor technologische ontwikkeling. Je brengt niet alleen technische expertise, maar ook vooral een sterke creatieve visie met je mee, waarmee je de brug slaat tussen design en development. 

Jouw focus ligt op:

🎨 Technische uitvoering: Het ontwikkelen van responsieve en interactieve web experiences met behulp van de nieuwste front-end technologieën. Je staat aan het roer van het creatief/technische proces, van concept tot realisatie, en zorgt ervoor dat creatieve visies technisch uitvoerbaar zijn. 

🌟 Leiderschap en inspiratie: Het uitzetten van de strategische richting voor het front-end team en het stimuleren van hun professionele groei en ontwikkeling. Je neemt mensen mee op een reis van technologische ontwikkeling en laat hun passie opbloeien, zodat ze zich blijven ontwikkelen richting de rijkste web ervaringen.

🤝 Samenwerking: Het bevorderen van een nauwe samenwerking tussen de design- en development teams om innovatieve en coherente digitale producten te leveren. Geen issue, want eigenlijk ben je gewoon een soort designer die met code werkt.

🚀 Innovatie en kwaliteit: Het stimuleren van innovatie binnen het team en het waarborgen van de hoogste kwaliteitsstandaarden in onze projecten.

Als technisch expert en leider ben je niet alleen een mentor en motivator, maar ook een cruciale schakel in het realiseren van onze innovatieve en esthetisch aantrekkelijke digitale producten. Statisch komt niet voor in jouw woordenboek. Want 3D, sound en animatie zijn tools die je in zet. Je hebt een passie voor het creëren van bekroonde digitale ervaringen en kan niet wachten jouw team hierin mee te nemen.


Waarom hier?

🤝 Cultuur van samen: Ontdek een wereld waar samenwerking, diversiteit en plezier naadloos samenvloeien.

📚 Jouw ontwikkeling: In een omgeving die bruist van de energie en innovatie, is jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling onze prioriteit.

🚀 Samen groeien: Jouw expertise helpt ons strategisch en duurzaam te schalen in deze spannende groeifase.

⚖️ Werk-privé balans: We geloven sterk in het belang van een gezonde werk-privé balans en bieden flexibiliteit om dit te waarborgen.

🌈 Wees jezelf: Bij ons kun je altijd je authentieke zelf zijn. We vieren diversiteit en inclusiviteit en stimuleren een open en respectvolle werkomgeving.


Jij brengt mee:

📅 Ervaring: Ruime ervaring in front-end development, met bewezen leiderschapsvaardigheden.

💻 Technische skills: Uitgebreide kennis van de nieuwste front-end technieken die ons verder kunnen helpen in onze creatieve uitingen.

🎨 Creativiteit en visie: Een sterke creatieve visie en het vermogen om deze te vertalen naar technische oplossingen.

🤝 Leiderschap: Uitstekende leiderschaps- en communicatievaardigheden, met de capaciteit om een team te inspireren en te ontwikkelen.

Beschikbaarheid: 32-40 uur per week.


Wij bieden jou:

🏙️ Inspirerende werkplek: Een bureau met een view in de iconische Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

💰 Aantrekkelijk salaris: Een competitief salaris tussen de €5.500 en €6.800 bruto per maand.

🔮 Toekomstbestendig: Een stevige pensioenregeling om ook jouw toekomst veilig te stellen.

🍽 Eten, Drinken, Vieren: Dagelijkse lunches, legendarische feestjes, en welverdiende vrijdagmiddagborrels.

📈 Groeipad: Ruimte voor ontwikkeling en innovatie, ondersteund door een genereus educatiebudget.

👥 Teamspirit: Dagelijkse samenwerking met een getalenteerd en divers team.

⛷️ Bijzondere extra's: Wintersport voor de liefhebbers en meer verrassende extra's die jouw werkdagen een plezierige twist geven.

Is het een JA?

Je kunt ons echt alles over jezelf vertellen als we elkaar ontmoeten, dus een liefdesbrief van vijf pagina’s hebben we niet nodig. Een cv of LinkedIn profiel die up-to-date is, is dan wel weer handig. 

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met onze Head of People & Culture Sherina via 06-14394334.